Nyd en ekstra oplevelse på rejsen!

Rabat på billeje

Dine fordele med FDM Plus gælder ikke kun i hverdagen og hjemme på de danske landeveje. De rækker ud over Danmarks grænser og tager med på ferie. Du får nemlig mulighed for rabat på AVIS-billeje, når du booker bilen gennem FDM travel A/S. 

Som FDM Plus-medlem får du 15 % rabat på AVIS-billeje i Europa og 10 % rabat på AVIS-billeje uden for Europa, såfremt bilen bookes online her eller ved at kontakte en rejsespecialist hos FDM travel på tlf. 70 11 60 11. Rabatten er 5 % større end den normale rabat til FDM-medlemmer. Således får FDM-medlemmer allerede 10 % rabat på billeje på europæiske destinationer og 5 % rabat på oversøiske destinationer. 

Hvis du har fået inkluderet medlemskab i FDM som en del af et rejsekøb hos FDM travel, er rabatten på billeje først tilgængelig ved hjemkomst fra den aktuelle rejse.

Book billeje med FDM Plus-medlem rabat online eller kontakt os på 70 11 60 11.

Sådan får du Plus-rabat på billeje

 

  • Du skal booke din billeje online hos FDM travel eller kontakte en af FDM travels specialister direkte på 70 11 60 11
  • Du skal logge ind med dit FDM brugernavn og adgangskode for at verificere at du er FDM Plus-medlem
  • Rabatten gives kun på selve billejen og ikke på brændstof, gebyr for envejsleje, tillægsforsikringer og evt. ekstraudstyr. Rabatten gives endvidere kun på én bil pr. rejse.
  • Fordelen forudsætter at du som FDM Plus-medlem selv deltager på rejsen
  • Rabatten kan ikke bruges/kombineres med andre rabatter og kampagnetilbud. Rabatten gives således blandt andet ikke på grupperejser.
  • Rabatten gives ikke med tilbagevirkende krav for allerede bookede rejser.
  • Hvis du har fået inkluderet medlemskab i FDM som en del af et rejsekøb hos FDM travel, er rabatten på billeje først tilgængelig ved hjemkomst fra den aktuelle rejse

Læs FDM Plus-betingelser her

Dine fordele med FDM Plus

Uvildig kontrol af reparation

Har din bil været på værksted eller til service hos en af vores udvalgte fordelspartnere, kan du inden for en måned få tjekket om alt er i orden af en uvildig FDM-ekspert.

Læs hvordan du bestiller

Se betingelser for Uvildig kontrol af reparation

Reparation af stenslag

Får du et stenslag i ruden, kan det ved mindre uheld som regel repareres uden at du behøver en ny rude. Som Plus-medlem får du denne service uden beregning hos Dansk Bilglas.

Læs hvordan du bestiller

Se betingelser for Reparation af stenslag

Lygte- og batterikontrol

Er dine lygter justeret korrekt, og hvordan er ladetilstanden på dit batteri? Få det tjekket med dit Plus-medlemskab og undgå ubehagelige overraskelser på din tur.

Læs hvordan du bestiller

Se betingelser for Lygte og batterikontrol

Reparationstryghed

Finder vores eksperter noget i reparationskontrollen og kan værkstedet ikke udbedre det, hjælper vi dig videre til andre, der kan - og dækker evt. ekstra omkostninger.

Læs hvordan du bestiller

Se betingelser for Reparationstryghed

Ekstra rabat på billeje

Skal du på kør-selv-ferie eller af anden årsag har brug for at leje en bil, så har vi sørget for, at du kan få ekstra gode rabatter på AVIS-billeje, f.eks. 15 % rabat i Europa.

Læs hvordan du bestiller

Se betingelser for Ekstra rabat på billeje

Omsyn

Hvis din bil mod forventning ikke bliver godkendt til det periodiske bilsyn, kan du som FDM Plus-medlem få  din bil omsynet uden yderligere omkostninger.

Læs hvordan du bestiller

Se betingelser for Omsyn

Bremse- og dækkontrol

De færreste tænker over, hvor stor betydning dæk og bremser har for bilens sikkerhed. Som Plus-medlem kan du få kontrolleret dine dæk og bremser.

Læs hvordan du bestiller

Se betingelser for Bremse og dækkontrol

Bliv Plus-medlem nu

FDM vejhjælp

Kom sikkert ud og hjem igen med FDM vejhjælp. Med FDM vejhjælp sølv får du hjælp ved nedbrud i Danmark og Europa, og med FDM vejhjælp guld får du ekstra fordele med i købet som fx syn og hjulskifte.

Læs mere 

FDM tjekpakke

Hver årstid bringer nye udfordringer for dig og din bil. Med FDM tjekpakke kan du vælge 3 ud af 9 tjek om året udført af vores professionelle testassistenter. 

 

Læs mere 

FDM Forsikring

FDM har forsikringer til mange forskellige behov. Som FDM-medlem kan du tegne forsikringer i FDM forsikring. Det gælder ikke kun bilforsikring, men også hus-, indbo- og ulykkesforsikring m.v..

Læs mere

Ring bare til os


Har du spørgsmål, eller vil du tale med os om at blive opgraderet til FDM Plus-medlem – så ring endelig til os.

70 13 30 40

Åbningstider

Man-tors: 09-17
Fredag: 09-16
Lør-søn: Lukket