Vi giver reparationstryghed - hvis dit værksted giver op!

Reparationstryghed – vi dækker hvis der kommer ekstra omkostninger

Der er mange historier om biler, værksteder og reparationer. Heldigvis er langt de fleste glade for deres værksted og tilfredse med resultatet bagefter. Af og til kan det dog være svært at få løst en udfordring – bilen har været i de sagkyndiges hænder, men problemet er ikke løst.

Det er der råd for. Med FDM Plus giver vi dig nemlig reparationstryghed, når du har haft din bil på værksted og brugt fordelen reparationskontrol med FDM Plus.

Hvis vores eksperter finder anmærkninger under reparationskontrollen, og er dit værksted efterfølgende ikke i stand til at udbedre det i løbet af forholdsvis kort tid, så træder din reparationstryghed til. Kontakt FDM, som herefter vil henvise dig til et andet fordelsværksted. Du tager blot din bil og vores rapport med til dette værksted i stedet. Her vil de fejl og mangler, som vi peger på, så blive lavet – igen inden for en rimelig tidshorisont og uden ekstra omkostninger.

Ring til FDM medlemsservice, når du vil bruge din reparationstryghed
 

Mandag - torsdag 9-17, fredag 9-16

70 13 30 40

Sådan får du reparationstryghed


  • Din reparationstryghed træder til, når du har brugt fordelen reparationskontrol med FDM Plus.
  • Du kan anvende din Plus-fordel på alle privatbiler, hvor du også er registreret som ’indehaver af registreringsattesten’ eller som bruger af bilen. 
  • Du skal registrere dit fordelskort, når du betaler for arbejdet på værkstedet. Har du mistet dit fordelskort, så få hjælp her.


Læs FDM Plus-betingelser her

Find dit FDM testcenter

Find vej

Dine fordele med FDM Plus

Uvildig kontrol af reparation

Har din bil været på værksted eller til service hos en af vores udvalgte fordelspartnere, kan du inden for en måned få tjekket om alt er i orden af en uvildig FDM-ekspert.

Læs hvordan du bestiller

Se betingelser for Uvildig kontrol af reparation

Reparation af stenslag

Får du et stenslag i ruden, kan det ved mindre uheld som regel repareres uden at du behøver en ny rude. Som Plus-medlem får du denne service uden beregning hos Dansk Bilglas.

Læs hvordan du bestiller

Se betingelser for Reparation af stenslag

Lygte- og batterikontrol

Er dine lygter justeret korrekt, og hvordan er ladetilstanden på dit batteri? Få det tjekket med dit Plus-medlemskab og undgå ubehagelige overraskelser på din tur.

Læs hvordan du bestiller

Se betingelser for Lygte og batterikontrol

Reparationstryghed

Finder vores eksperter noget i reparationskontrollen og kan værkstedet ikke udbedre det, hjælper vi dig videre til andre, der kan - og dækker evt. ekstra omkostninger.

Læs hvordan du bestiller

Se betingelser for Reparationstryghed

Ekstra rabat på billeje

Skal du på kør-selv-ferie eller af anden årsag har brug for at leje en bil, så har vi sørget for, at du kan få ekstra gode rabatter på AVIS-billeje, f.eks. 15 % rabat i Europa.

Læs hvordan du bestiller

Se betingelser for Ekstra rabat på billeje

Omsyn

Hvis din bil mod forventning ikke bliver godkendt til det periodiske bilsyn, kan du som FDM Plus-medlem få  din bil omsynet uden yderligere omkostninger.

Læs hvordan du bestiller

Se betingelser for Omsyn

Bremse- og dækkontrol

De færreste tænker over, hvor stor betydning dæk og bremser har for bilens sikkerhed. Som Plus-medlem kan du få kontrolleret dine dæk og bremser.

Læs hvordan du bestiller

Se betingelser for Bremse og dækkontrol

Bliv Plus-medlem nu

FDM vejhjælp

Kom sikkert ud og hjem igen med FDM vejhjælp. Med FDM vejhjælp sølv får du hjælp ved nedbrud i Danmark og Europa, og med FDM vejhjælp guld får du ekstra fordele med i købet som fx syn og hjulskifte.

Læs mere 

FDM tjekpakke

Hver årstid bringer nye udfordringer for dig og din bil. Med FDM tjekpakke kan du vælge 3 ud af 9 tjek om året udført af vores professionelle testassistenter. 

 

Læs mere 

FDM Forsikring

FDM har forsikringer til mange forskellige behov. Som FDM-medlem kan du tegne forsikringer i FDM forsikring. Det gælder ikke kun bilforsikring, men også hus-, indbo- og ulykkesforsikring m.v..

Læs mere

Ring bare til os


Har du spørgsmål, eller vil du tale med os om at blive opgraderet til FDM Plus-medlem – så ring endelig til os.

70 13 30 40

Åbningstider

Man-tors: 09-17
Fredag: 09-16
Lør-søn: Lukket