Stenslag i ruden? Få det fikset med dit Plus-medlemskab

Reparation af stenslag – hos Dansk Bilglas

Det er pænt irriterende at få stenslag i ruden. Og desværre sker det oftere for mange bilister, end man lige skulle tro.

Som FDM Plus-medlem kan du dog tage det lidt roligere på denne konto – du får nemlig stenslaget repareret som en del af dit Plus-medlemskab. Ganske enkelt. Hvis stenslaget er så voldsomt, at det ikke kan repareres og ruden skal skiftes, skal du selv betale for dette – men husk, at du som FDM-medlem får 20 % rabat hos Dansk Bilglas.

Er uheldet ude, er det vores landsdækkende samarbejdspartner, Dansk Bilglas, der står for reparationen. Først kontakter du FDM medlemsservice, som hjælper dig godt i gang – og så aftaler du ellers bare tid og sted med Dansk Bilglas.

Bestil tid til reparation af stenslag
 

Mandag - torsdag 9-17, fredag 9-16

70 13 30 40

Sådan får du reparation af stenslag


  • Kontakt FDM medlemsservice for at bestille tid til stenslag
  • Dansk Bilglas renser stenslaget, skaber et vakuum og påfører derefter speciallim
  • Herefter hærder speciallimen i UV-lys, indtil stenslaget er færdigrepareret
  • Stenslagsreparationen er netop kun en reparation – det er ikke muligt at genskabe rudens oprindelige struktur
  • Hvis stenslaget er så voldsomt, at det ikke kan repareres og ruden skal skiftes, skal du selv betale for dette – men husk, at du som FDM-medlem får 20 % rabat hos Dansk Bilglas
  • Du kan anvende din Plus-fordel på alle privatbiler, hvor du også er registreret som ’indehaver af registreringsattesten’ eller som bruger af bilen.
     

Læs FDM Plus-betingelser her

Find nærmeste afdeling hos Dansk Bilglas

Find vej

Dine fordele med FDM Plus

Uvildig kontrol af reparation

Har din bil været på værksted eller til service hos en af vores udvalgte fordelspartnere, kan du inden for en måned få tjekket om alt er i orden af en uvildig FDM-ekspert.

Læs hvordan du bestiller

Se betingelser for Uvildig kontrol af reparation

Reparation af stenslag

Får du et stenslag i ruden, kan det ved mindre uheld som regel repareres uden at du behøver en ny rude. Som Plus-medlem får du denne service uden beregning hos Dansk Bilglas.

Læs hvordan du bestiller

Se betingelser for Reparation af stenslag

Lygte- og batterikontrol

Er dine lygter justeret korrekt, og hvordan er ladetilstanden på dit batteri? Få det tjekket med dit Plus-medlemskab og undgå ubehagelige overraskelser på din tur.

Læs hvordan du bestiller

Se betingelser for Lygte og batterikontrol

Reparationstryghed

Finder vores eksperter noget i reparationskontrollen og kan værkstedet ikke udbedre det, hjælper vi dig videre til andre, der kan - og dækker evt. ekstra omkostninger.

Læs hvordan du bestiller

Se betingelser for Reparationstryghed

Ekstra rabat på billeje

Skal du på kør-selv-ferie eller af anden årsag har brug for at leje en bil, så har vi sørget for, at du kan få ekstra gode rabatter på AVIS-billeje, f.eks. 15 % rabat i Europa.

Læs hvordan du bestiller

Se betingelser for Ekstra rabat på billeje

Omsyn

Hvis din bil mod forventning ikke bliver godkendt til det periodiske bilsyn, kan du som FDM Plus-medlem få  din bil omsynet uden yderligere omkostninger.

Læs hvordan du bestiller

Se betingelser for Omsyn

Bremse- og dækkontrol

De færreste tænker over, hvor stor betydning dæk og bremser har for bilens sikkerhed. Som Plus-medlem kan du få kontrolleret dine dæk og bremser.

Læs hvordan du bestiller

Se betingelser for Bremse og dækkontrol

Bliv Plus-medlem nu

Hvis du er FDM medlem og også har abonnement på FDM vejhjælp, FDM tjekpakke eller FDM Forsikring, bliver du automatisk opgraderet til FDM Plus-medlem – og får flere stærke fordele i dit medlemskab.
 

FDM vejhjælp

Kom sikkert ud og hjem igen med FDM vejhjælp. Med FDM vejhjælp sølv får du hjælp ved nedbrud i Danmark og Europa, og med FDM vejhjælp guld får du ekstra fordele med i købet som fx syn og hjulskifte.

Læs mere 

FDM tjekpakke

Hver årstid bringer nye udfordringer for dig og din bil. Med FDM tjekpakke kan du vælge 3 ud af 9 tjek om året udført af vores professionelle testassistenter. 

 

Læs mere 

FDM Forsikring

FDM har forsikringer til mange forskellige behov. Som FDM-medlem kan du tegne forsikringer i FDM forsikring. Det gælder ikke kun bilforsikring, men også hus-, indbo- og ulykkesforsikring m.v..

Læs mere

Ring bare til os


Har du spørgsmål, eller vil du tale med os om at blive opgraderet til FDM Plus-medlem – så ring endelig til os.

70 13 30 40

Åbningstider

Man-tors: 09-17
Fredag: 09-16
Lør-søn: Lukket